Projecten waar wij trots op zijn!

MijnNTI

Voor het Nederlands Talen Instituut (NTI.nl) zijn wij benaderd voor de verdere ontwikkeling van het nieuwe studenten portaal (mijn.nti.nl) In samenwerking met het bestaande externe team van NTI hebben wij de modules ontwikkeld voor o.a. de inschrijving van leer/praktijkmodules en digitale examens, het studieoverzicht, de FAQ. Alvorens zijn deze processen in kaart gebracht en hebben we hiermee de UX/UI kunnen ontwerpen. 

Het platform is gebouwd met Laravel 5 in combinatie met Bootstrap 3.0. Het ontwerp is gebaseerd op de bestaande huisstijl om de herkenbaarheid en branding te behouden. 

HAT Portaal 

Bij HATwente, een snel groeiende gezondheidszorg startup in Twente nam de druk en complexiteit van de administratie enorm toe en werd er steeds meer tijd aan niet-waarde toevoegende activiteiten besteedt. Met het inzicht dat deze bottleneck verdere groei in de weg stond en gezien de vele mogelijkheden voor de automatisering van veel processen hebben we de meest tijdrovende processen in kaart gebracht en deze per prioriteit geautomatiseerd. Alle CRM en HRM loopt nu via het nieuwe HAT portaal. Het platform is in verdere ontwikkeling in samenwerking met het Valso team op opdrachtenbasis en wordt het platform maandelijks aangevuld met nieuwe functies.

Fully-responsive. Accessible for all devices.
Gebouwd met Laravel 5 + Bootstrap 3.0

TAT

TAT is een nieuw uitzendbureau in de regio Twente gefocust op het oplossen van arbeidstekorten bij de Twentse tandartspraktijken. Samen met TAT is een huisstijl ontworpen dat terug te vinden is op alle media’s. Alvorens het bouwen van de website is in een aantal goede gesprekken de functionele en non-functionele eisen vastgesteld.

In de ontwerpfase lag de focus op lead-generatie aspecten van de site. In de backend worden alle bezoekers en conversies goed geanalyseerd en is er overzicht in de effectiviteit van de verschillende marketingkanalen van TAT. Iets wat erg belangrijks is in hun business. 

HATwente

Online in 3 weken!

Voor HATwente, een nieuwe startup in de zorgsector, heeft Valso vanaf week 1 kunnen ondersteunen met het geven van adviezen op het gebied van IT en Online Marketing. Door een nauwe samenwerking met veel fysieke contacturen gecombineerd met de energie van de ondernemers hebben wij gezamenlijk binnen 3 weken een concept uitgewerkt en online gerealiseerd. Hierdoor heeft HATwente een ongelooflijke snelle maar soepele start kunnen maken met hun eerste onderneming.

Daarnaast heeft Valso geholpen met

  • Logo, flyers & visitekaartjes
  • Zoekmachine-optimalisatie
  • Social media marketing
  • Software geschreven waarmee 400 leads zijn gegenereerd.
  • Advertentie campagnes

Delft Career Platform

Door DCP ben ik benaderd om hun te ondersteunen bij het ontwikkelen van een carrièreplatform voor Delfste studenten. Voor de site is een WordPress pakket aangeschaft, maar de functionaliteit en de vrijheid in de vormgeving was zeer beperkend. Voor DCP is de functionaliteit binnen het bestaande framework aangepast zodat zij volledig naar wens gebruik kunnen maken van het pakket.

ELVloket

ELVloket is een startup binnen de zorgsector. Voor ELVloket is een plugin ontwikkeld waarmee zorginstellingen en patienten aan elkaar gekoppeld kunnen worden, een innovatieve service in de gezondheidszorg. Vanuit de bestaande omgeving kan beheerder de verscheidene onderdelen van de plugin overzicht inzien en gemakkelijk beheren. Op het moment zijn wij gezamenlijk bezig om de plugin verder te ontwikkelen.

Webwinkelkeur

 Om de kwaliteit van de klantenservice te monitoren en te verbeteren gebruikt Webwinkelkeur een third-party online applicatie waar klanten hun feedback kunnen geven. De feedback was echter niet te herleiden naar de specifieke behandeling van het probleem (ticket). Voor Webwinkelkeur is een chrome browser extensie geschreven waarmee het mogelijk is gemaakt om parameters toe te voegen aan de gegeven feedback. Een simpele oplossing voor een belangrijk probleem.

Bedrijvengids

Schildersbedrijf.xyz is de eerste online branchegids dat via de bedrijvengids gerealiseerd is. De bedrijvengids is dynamisch en geeft alle bedrijven binnen een specifieke branche overzichtelijk weer. De bedrijvengids is geoptimaliseerd voor SEO en is toepasbaar voor alle branches.

Data Impact

Voor de webshop maakt Data Impact gebruik van OpenCart. Deze CMS is redelijk onbekend en krijgt niet de ondersteuning die men geniet bij WordPress. Voor Data Impact zijn verscheidene zaken aangepast en toegevoegd aan het CMS en is een plugin ontwikkeld voor de product-koppeling met beslist.nl.

Testaz Testomgeving

deHomme is een opleidingscentrum waar trainingen en cursussen gevolgd kunnen worden. Een onderdeel van dit proces is het afleggen een aantal testen waaronder medewerkerstevredenheidstesten en persoonlijkheidstesten. deHomme heeft mij benaderd omdat zij deze testen online willen aanbieden. Voor deHomme is de omgeving Testaz gebouwd waarin klanten vanaf hun eigen locatie deze testen kunnen afleggen. Naast het digitaliseren van de testen is het nakijken hiervan en het opstellen van een rapportage een volledig geautomatiseerd proces geworden.