Projecten waar ik trots op ben

Webwinkelkeur

 

 

Om de kwaliteit van de klantenservice te monitoren en te verbeteren gebruikt Webwinkelkeur een third-party online applicatie waar klanten hun feedback kunnen geven. De feedback was echter niet te herleiden naar de specifieke behandeling van het probleem (ticket). Voor Webwinkelkeur heb ik een chrome browser extensie geschreven waarmee het mogelijk is gemaakt om parameters toe te voegen aan de gegeven feedback. Een simpele oplossing voor een belangrijk probleem.

 

 

 

Delft Career Platform

 

 

Door DCP ben ik benaderd om hun te ondersteunen bij het ontwikkelen van een carrièreplatform voor Delfste studenten. Voor de site is een WordPress pakket aangeschaft, maar de functionaliteit en de vrijheid in de vormgeving was zeer beperkend. Voor DCP heb ik de functionaliteit aangepast zodat zij volledig naar wens gebruik kunnen maken van het pakket.

 

 

 

 

ELVloket

ELVloket is een startup binnen de zorgsector. Voor ELVloket heb ik een plugin gemaakt waarmee zij een innovatieve service gaan bieden aan zorginstellingen en patienten. Vanuit de admin omgeving van WordPress kan de beheerder de verscheidene onderdelen van de plugin overzicht inzien en gemakkelijk beheren. Op het moment zijn wij gezamenlijk bezig om de plugin verder te ontwikkelen.

 

 

HATwente

Online in 3 weken!

Voor HATwente, een nieuwe startup in de zorgsector, heeft Valso vanaf week 1 kunnen ondersteunen met het geven van adviezen op het gebied van IT en Online Marketing. Door een nauwe samenwerking met veel fysieke contacturen gecombineerd met de energie van de ondernemers Julie en Ingrid hebben gezamenlijk binnen 3 weken een concept uitgewerkt en online gerealiseerd. Hierdoor heeft HATwente een ongelooflijke snelle maar soepele start kunnen maken met hun eerste onderneming.

Daarnaast heeft Valso geholpen met

  • Het logo
  • Flyers
  • De Online Strategie
  • Software geschreven waarmee 400 leads zijn gegenereerd.

Bedrijvengids

 

Schildersbedrijf.xyz is de eerste online branchegids dat via de bedrijvengids gerealiseerd is. De bedrijvengids is dynamisch en geeft alle bedrijven binnen een specifieke branche overzichtelijk weer. De bedrijvengids is geoptimaliseerd voor SEO en is toepasbaar voor alle branches.

Data Impact

 

Voor haar webshop maakt Data Impact gebruik van OpenCart. Deze CMS is redelijk onbekend en krijgt niet de ondersteuning die men geniet bij WordPress. Voor Data Impact heb ik verscheidene zaken aangepast en toegevoegd aan het CMS. Daarnaast heb ik een plugin geschreven voor de koppeling met beslist.nl.

Testaz Testomgeving

deHomme is een opleidingscentrum waar trainingen en cursussen gevolgd kunnen worden. Een onderdeel van dit proces is het afleggen een aantal testen waaronder medewerkerstevredenheidstesten en persoonlijkheidstesten. deHomme heeft mij benaderd omdat zij deze testen online willen aanbieden. Voor deHomme heb ik de omgeving Testaz gebouwd waarin klanten vanaf hun eigen locatie deze testen kunnen afleggen. Naast het digitaliseren van de testen is het nakijken hiervan en het opstellen van een rapportage een volledig geautomatiseerd proces geworden.

 

 

Meer weten hoe Valso u kan helpen? Bekijk Valso’s expertises of stel uw vraag in het contactformulier.

Divi WordPress Theme