Expertises

All-Round On- & Offline IT Diensten

Online Strategie

Een online strategie is onmisbaar om in het ingewikkelde online spectrum van ontelbare sites, social media, themaspecifieke fora, ‘mijn omgevingen’ en intranetten een duidelijke richting en houvast te geven aan je online activiteiten en om resultaten meetbaar te maken.

Alles wat je online doet doe je met een reden, een doel. Om je online activiteiten echt succesvol te laten zijn is het daarom een vereiste dat je heldere definities en keuzes maakt. Zo moet het duidelijk zijn welke online doelgroepen je wilt bedienen, wat daarbij je online doelstellingen en KPI’s zijn, welke consequenties dit heeft voor de organisatie, welke onlinetools je inzet en wat je het eerst en het laatst doet.

Het succes en time-to-market van uw website is onlosmakelijk verbonden met een heldere online strategie.

Valso helpt u met de afstemming tussen uw online strategie en de te ontwikkelen website en/of digitale marketing.

Online Marketing

Online Adverteren, SEA

Als gecertificeerd Google Partner haalt Valso het maximale uit online adverteren. Herhaalde onderzoeken in het zoekgedrag van uw klanten geven de resultaten waarmee uw advertenties op continuerende basis verbeterd worden en daarmee het resultaat geoptimaliseerd wordt.

Zoekmachine-optimalisatie, SEO

Door uw website te optimaliseren voor de grote zoekmachine helpt Valso u hoger in de lijst te eindigen dan uw concurrentie. Door een combinatie van front- en back-end technieken werkt Valso uw domein naar de topposities.

WEBONTWIKKELING

Verwelkom uw bezoekers met een aantrekkelijke professionele website met een optimale snelheid en gebruikerservaring op ieder apparaat.

Verwelkom uw bezoekers met een aantrekkelijke professionele website met een optimale snelheid en gebruikerservaring op ieder apparaat.

Tijdens een  gesprek komen we erachter wat belangrijk voor u is (uw toekomstbeeld, visie, klantontwikkeling, bedrijfscultuur e.d.) en hoe dit op een website tot uiting kan komen. Op basis van dit gesprek zal ik met u een aantal ideeën bespreken zodat u zich een compleet beeld kunt vormen of de toekomstige website voldoet aan uw wensen en eisen .

Ik werk met WordPress zodat u de site zelf gemakkelijk kunt (laten)beheren. Wilt u niet met WordPress werken? Ik help u graag met het van de grond af bouwen van uw website of door het gebruiken van een ander CMS-systemen dat beter bij u wensen past.

Standaard Website

 

De standaard website is een website waarmee u uw nieuwe bezoekers en bestaande klanten informeert. Bezoekers  hebben op een standaard website de mogelijkheid contact met u op te nemen en hun gegevens achter laten. Zij kunnen formulieren invullen en gegevens downloaden. De standaard website omvat alle onderdelen, behalve een klantspecifieke omgeving (d.m.v. inloggen), de mogelijkheid tot het aanschaffen van producten & diensten en het creëren van eigen content. Deze vorm is uitstekend voor lead generation voor uw bedrijf.

Webwinkel

 

Een type website waar bijna iedereen bekent mee is. U kunt een website volledig focussen op het verkopen van producten of diensten, maar het is natuurlijk ook mogelijk deze te combineren met een standaard informationele website. Met een standaard CMS is het voor u heel gemakkelijk zelf uw aanbod te beheren. U kunt makkelijk kortingen invoeren, voorraad bijhouden, producten toevoegen, facturen creëren. Vraag nu een offerte aan!

Bedrijfsomgeving

De bedrijfsomgeving is een beveiligde omgeving waarin u en uw werknemers online taken kunnen uitvoeren. Dit kan alles omvatten. Van administratieve taken tot zakelijke relaties beheren. Zijn er taken die u graag wilt automatiseren of online wilt laten uitvoeren? Tijdens een eerste gesprek kunnen we, afhankelijk van uw behoefte, een duidelijk beeld schetsen welke mogelijkheden passend zijn.

Klantenomgeving

Levert u online diensten (b.v. SAAS) en moet uw klant toegang krijgen tot specifieke informatie of functionaliteiten? Met een klantomgeving kunnen uw klanten veilig inloggen op een beveiligde omgeving dat specifiek voor hen is. Hierin kunnen klanten uw product of dienst op veilige wijze gebruiken.

App-ontwikkeling

Een eigen bedrijfsapp?

 

Er komt altijd meer kijken bij het laten maken van een app dan je in eerste instantie denkt. Het begint altijd met een app idee die je als manager, marketeer of IT’er hebt. Vervolgens moet er worden nagedacht over wie de doelgroep is, welke toepassingen hier het beste bij passen en daarnaast wat hiervan mogelijk is binnen het beschikbare budget.

Ik adviseer je hierin graag om samen tot een goede strategie te komen. Wellicht ben je nog niet bekend met het verschil tussen een native app, webapp of hybride app, laat staan welke ervan het beste bij je app idee past, en wat zijn eigenlijk de verschillen tussen tablet en smartphone apps voor Android, iOS en Windows?

Deze vragen en meer bespreken we onder het genot van een kop koffie, waar ik we meteen kunnen bekijken wat de beste opties voor jouw app zijn. Om bepaalde zaken extra toe te lichten ben ik natuurlijk ook telefonisch en via e-mail te bereiken.

Ik maak apps voor verschillende platformen als Android, iOS, Windows en web. De keuze hierin is aan jou, maar ik adviseer graag welk platform en strategie het best past bij de te maken app. Vaak is dat afhankelijk van het doel en budget. Valso houdt rekening met uw wensen en budget en denken mee in het proces van idee, concept tot ontwikkeling en optimalisatie.

Software, API’s, Backend

Valso is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software dat uw werk gemakkelijk maakt. Zowel online als offline.

Desktop Applicaties voor Mac en Windows

Zoekt u software voor uw klant of medewerker waarmee zij gemakkelijker hun taken kunnen uitvoeren? Valso bouwt applicaties voor Windows en Mac (Python, Java, C#, .Net).

API’s

Met een API kunt u uw klanten of andere belanghebbenden geheel geautomatiseerd toegang geven tot de informatie die zijn nodig hebben.

Browser Automatisering

Online routines die u liever door een programma zou laten uitvoeren? Met mijn programma’s hoeft u alleen nog maar op start te klikken en vervolgens worden alle taken in de browser geheel geautomatiseerd voor u uitgevoerd.

Backend

Zoekt u software voor uw website of webserver? Ik schrijf al jaren scripts in PHP of Javascript die extra functionaliteit toevoegen aan gelimiteerde CMS’en. Neem contact op om weer te weten te komen over de mogelijkheden.

Meer weten over wat er mogelijk is?

Divi WordPress Theme