Waar wij u mee helpen

1. Ontwerp

Wij geloven dat uw website een natuurlijke extensie is van het verhaal dat uw merk wilt uitdragen en moet de toon zetten voor uw online aanwezigheid. In een samenwerkend proces zorgen we ervoor dat uw nieuwe site iets wordt dat werkelijk representatief is voor u en uw bedrijf en tegelijkertijd u naar een hoger niveau kan tillen.

Werkwijze

Weet u wie uw klant is? Kent u hun behoeftes en wat zij verwachten van een website dat uw product of dienst moet gaan verkopen? In de ontwerpfase gaan wij eerst, op basis van uw doelstelling voor de website, onderzoeken wie de doelgroep is en hoe wij het beste de interactie met uw bezoekers kunnen aangaan. Wij stellen een online strategie op dat het uitgangspunt wordt voor alle navolgende stappen zoals ontwerp van UX/UI, de ontwikkeling van uw site en het marketen van uw dienst of product. 

Samen met u gaan we in een iteratief proces uw website ontwerpen. U geeft aan wat u zoekt, wij maken schetsen die u vervolgens kunt beoordelen en indien na wens gaan we over naar de volgende stap. Dit geldt voor de vormgeving, maar ook voor het functionele aspect van uw website. Wij weten wat nu werkt, wat mensen nu verwachten van websites en wat uw concurrentie doet. Wij serveren een werkende formule met een eigen, uniek sausje. 

Afhankelijk van uw budget en wensen adviseren wij u welk platform voor u het meest geschikt is. Wij kunnen iets voor u vanaf de grond af aan bouwen of wij gebruiken bestaande middelen. Wij gebruiken voor u makkelijker te gebruiken en goedkoper te implementeren CMS-systemen zoals WordPress of leveren nieuwe 100% voor u op maat gemaakte systemen in Laravel. 

2. Ontwikkeling

Uw website is niet alleen een URL. Het is essentieel onderdeel van uw marketing and bedrijfsstrategie. Het is een verlenging van uw merk en een ervaring voor uw bezoekers. Wanneer u voor een ontwikkelaar kiest, heeft u iemand nodig waarop u kunt vertrouwen dat elk aspect van de hoogste kwaliteit is. Ongeacht uw wensen en behoeftes, product of klanten wij ontwikkelen verschillende web en mobiele applicaties die naadloos op elkaar aansluiten.  

Nadat we uw bedrijfsstrategie en doelstellingen begrijpen kunnen we aan de slag. Wij gaan dit eerst verder vertalen naar de technische aspecten, waarvan wij u op de hoogte kunnen houden, om vervolgens aan het werk te gaan. Tijdens de ontwikkeling van uw website kunt u middels project management systeem inzicht krijgen in de voortgang van de ontwikkeling van uw project en eventueel meedenken tijdens het proces. 

Het is ook in deze stage dat het belangrijk is om te blijven samen denken en werken. Wij zullen, volgens plan, tussenproducten opleveren zodat u tussentijds kan testen en mocht u bij willen sturen dit op tijd kan doen. Hiermee besparen we samen veel tijd en kopzorgen. Misschien heeft u tijdens het ontwerp belangrijke aspecten over het hoofd gezien. Die kunnen we dan gewoon mee nemen in de verdere ontwikkeling. 

In het ontwikkelen van uw website zit de kracht in de eenvoud. Met zo min mogelijk code alles kunnen doen om snelheid en schaalbaarheid van uw site te garanderen. Ook denken wij niet dat de ontwikkeling stopt na het opleveren. Wij houden rekening met het verder ontwikkeling van uw site door code overzichtelijk te schrijven en de werking daarvan netjes uit te leggen.

Na het opleveren van het laatste product gaan we nu over naar de test en acceptatie fase. Wij kijken of alles werkt zoals het hoort. Wij verifiëren dat alles voor alle verschillende gebruikers, op verschillende apparaten, browsers en operating systemen werkt. Gezamenlijk en in overeenstemming sluiten we de ontwikkelingsfase af. 

 

3. Marketing

Nu heeft u een prachtig werkende website, maar nog geen bezoekers. In de beginfase van uw online business, maar ook in verder gevorderden stages helpen wij u met het aantrekken van de juiste bezoekers en deze op zo’n meest optimaal mogelijke manier om te zetten naar klanten voor uw bedrijf. 

Voor verschillende klanten hebben wij succesvol verscheidene kanalen opgezet voor het aantrekken van klanten voor hun diensten en producten. Wij helpen u met het adverteren van uw dienst of product via verschillende kanalen zoals Google, Youtube, Facebook en Instagram, maar ook met het opbouwen van uw social media kanalen die raakvlak hebben met uw doelgroep. Wij helpen u met het opzetten en het voortzetten van uw marketing campagnes met een focus op het zoveel mogelijk uit uw marketing budget te halen. Wij kunnen zelfs de content voor uw campagnes creëren. 

Wij zijn gecertificeerd voor Google Adwords en helpen meerdere klanten via social media marketing aan klanten. 

Werkt u al samen met ons vanaf de ontwerpfase van uw site? Met de online strategie die wij gezamenlijk opgesteld hebben kunnen wij snel uit de voeten en op zoek naar klant en zult u snel resultaten zien. 

Al marketing campagnes lopen? Geen probleem. Wij zullen eerst met u aan tafel om uw huidige strategie en resultaten te bespreken en kijken hoe wij deze het beste van u kunnen overnemen. Wij zullen uw bestaande campagnes onderhouden en optimaliseren. 

Laten we het eens hebben over uw volgende project!

Tel: +31 6 83 97 74 00        Email:  contact@valso.nl     Skype: contact_94039