Werkwijze

Via 6 fases naar een succesvol product die voor jou de oplossing biedt!

Initiatiefase

 

Hierin zullen we onder het genot van een kop koffie om tafel gaan zitten om de ideeën te bespreken en te kijken wat ik voor u kan betekenen. Nadat jouw wensen zijn verwerkt in een offerte en deze is goedgekeurd, gaan we door naar de volgende fase.

Conceptfase

 

Voor het nieuwe project krijgt u toegang tot projectmanagementsysteem (PMS) waarin alle documentatie en communicatie centraal en overzichtelijk blijft. In dit systeem ontvang u een bericht waarmee ik u uitnodigen voor een kick-off. Tijdens deze kick-off vertel ik alle ins en outs over het plan van aanpak, de deadlines en hoe ik u up-to-date houden en vervolgens het belangrijkste in deze fase: we werken het idee verder uit.

Ontwerpfase

 

In de ontwerpfase zal uw oplossing verder ontworpen worden en zal indien van toepassing de vormgeving bepaald worden. Tijdens deze fase zullen er contactmomenten zijn waarin er goedkeuring of veranderingen aan het ontwerp plaats kunnen vinden. Als dit geheel is goedgekeurd ga ik over op de ontwikkeling.

Ontwikkelfase

 

In de ontwikkelfase zal uw oplossing gerealiseerd worden. Alles zal geprogrammeerd worden zoals dit is onderbouwd in het functioneel ontwerp. In deze fase werk ik volgens een versiesysteem om tot het beste resultaat te komen.

Test en acceptatiefase

 

Bij iedere ontwikkeling is testen een essentieel punt. Er zullen meerdere tests uitgevoerd worden om er zeker van te zijn dat de oplossing naar behoren werkt. Ik test hierna zorgvuldig of alles is voltooid en volledig overeenstemt met het ontwerp.

Optimalisatie en onderhoudsfase

 

De keuze is aan u! Wilt u uw website of app verder ontwikkelen in de toekomst? Wilt u kleine aanpassingen en dit automatisch laten updaten? Of wilt u een stukje zekerheid voor het geval als dingen niet meer werken naar behoren? Ik raad aan om direct na de afronding van het initiële project een onderhoudscontract bij mij af te nemen om de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen en eventueel door te ontwikkelen.

Offerte aanvragen

 

Ik wil meer weten!

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of kom langs op de koffie. Ik ben bereikbaar op +31683977400

Divi WordPress Theme